Hoppa till innehåll

OM UNDERGROUND PRODUCTION

VÅR BERÄTTELSE

Med Underground Production kan du få kontakt med andra likasinnade personer som är engagerade i svenskt företagande och svensk ekonomi. Vi skriver om allt från start ups till SSAB eller andra stora bolag.

Vi publicerar nyheter om branschen varje dag på bår webbplat – till exempel genom att skriva artiklar eller ställa frågor under direktsända frågestunder med experter som vd:ar för större företag som delar med sig av sina insikter om hur de vinner dagens marknad och samtidigt erbjuder möjligheter som kommer att vara relevanta imorgon. Detta resulterar i spännande artiklar skrivna för att ge dig ett värde och skapa ett intresse för sveriges ekonomiska utveckling. Det kan handla om insikter i små enmansföretag som söker bra lösningar för bokföringen, finansiering av nybyggnationer eller svårigheten att anställa den rätta.

Vi drivs av värdet att ge

Vi vill ge något tillbaka till läsaren. Underground production letar sig ner på marknivå, till och med lägre ibland, för att hitta det ni vill läsa om. Att se att läsarna ökar varje dag är den drivkraften vi behöver för att jobba vidare med vår passion, att ge ut de bästa artiklarna på nätet med inriktning på Sveriges utveckling och ekonomi.